پفک را می توان از غلات مختلف از جمله ذرت ، گندم ، برنج ، پولاف و جو تهیه کرد . گندم مناسب برای تهیه پفک سخت و از نوع گندم دو روم و یا گندم قرمز بهاره غرب کانادا است . برای تهیه پفک ابتدا دانه ها  جاری کرده  و طی فرآیند خاصی آن را نم زده و آماده می کنند ، سپس آنرا پوست گیری و صیقلی می کنند .

در ایران برای تهیه پفک از ذرت (سیمولینا یا آرد آن ) استفاده می شود . رطوبت پفک را می توان کاهش داد ، سپس آنرا برشته کرد یا لعاب داد پس از خنک کردن آن را بسته بندی باید در برابر هوا و رطوبت غیر قابل نفوذ باشد در غیر اینصورت محصول پوکی و تردی خود را دست می دهد .

پفک و همچنین غذاهای صبحانه ای تنقلاتی را میتوان با مواد مختلف غنی کرده و آن را با شکر یا پدر پنیر و عسل و غیره پوشش داد که اصطلاحا آن را لعاب دادن می نامند .


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : شنبه ٦ تیر ۱۳۸۸ | ٤:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : رضا قادری | نظرات ()
.: Weblog Themes By SlideTheme :.